Blogs: gebruikers aan het woord — jeuk paard RSSGebruikers aan het woord: Dominique over 9-jarige Welsh Bravour

Gebruikers aan het woord: Dominique over 9-jarige Welsh Bravour

In deze review vertelt Dominique wat C4H-voeding heeft betekend voor haar pony. Bravour had erg veel last van jeuk door zomereczeem. Ze gebruikt sinds vorig jaar C4H-voeding: "Ik ben blij dat ik toevallig bij Cool4Horses ben gekomen en ben heel blij dat mijn pony terug vrolijk is en bijna geen last heeft van jeuk!"

Lees verderBibi voorjaar 2021: "De verschillen ten opzichte van vorig jaar zijn enorm"

Bibi voorjaar 2021: "De verschillen ten opzichte van vorig jaar zijn enorm"

Sinds Maartje een paard met staart- en maneneczeem heeft, roept de start van het lekkere weer dubbele gevoelens op. Want warmer weer betekent ook de terugkeer van jeuk, schuren, wondjes, kapotte manen, staart, onrust.. Kortom: het vreselijke ongemak dat zomereczeem heet! Ze was erg benieuwd hoe Bibi zou gaan reageren nadat hij vorig jaar zoveel profijt had gehad van de behandeling met Cool4Horses. In deze blog neemt ze ons mee in haar ervaringen met C4H-voeding in het voorjaar van 2021: "ik heb nu een jeukvrij, stabiel, rustig en veel gelukkiger paard in de wei staan".

Lees verderBibi zit letterlijk en figuurlijk weer goed in zijn vel!

Bibi zit letterlijk en figuurlijk weer goed in zijn vel!

Kijk en luister naar de video van Maartje waarin zij voorlopig een laatste update geeft over Bibi. Dit eerste seizoen heeft ze C4H succesvol gebruikt bij Bibi waardoor Bibi weer letterlijk en figuurlijk goed in haar vel zit. Ook in Frankrijk is het knuttenseizoen geëindigd. In februari gaat ze weer starten met de C4H-voeding om de jeuk voor te zijn. Ze houdt je dan weer graag op de hoogte

Lees verder