Blogs: gebruikers aan het woord — Cool4Horses RSSGebruikers aan het woord: Dominique over 9-jarige Welsh Bravour

Gebruikers aan het woord: Dominique over 9-jarige Welsh Bravour

In deze review vertelt Dominique wat C4H-voeding heeft betekend voor haar pony. Bravour had erg veel last van jeuk door zomereczeem. Ze gebruikt sinds vorig jaar C4H-voeding: "Ik ben blij dat ik toevallig bij Cool4Horses ben gekomen en ben heel blij dat mijn pony terug vrolijk is en bijna geen last heeft van jeuk!"

Lees verderBibi zit letterlijk en figuurlijk weer goed in zijn vel!

Bibi zit letterlijk en figuurlijk weer goed in zijn vel!

Kijk en luister naar de video van Maartje waarin zij voorlopig een laatste update geeft over Bibi. Dit eerste seizoen heeft ze C4H succesvol gebruikt bij Bibi waardoor Bibi weer letterlijk en figuurlijk goed in haar vel zit. Ook in Frankrijk is het knuttenseizoen geëindigd. In februari gaat ze weer starten met de C4H-voeding om de jeuk voor te zijn. Ze houdt je dan weer graag op de hoogte

Lees verderHet gaat goed met Bibi!

Het gaat goed met Bibi!

Een korte terugblik: in mei ben ik begonnen met C4H te geven aan Bibi, een paard met ernstig eczeem met veel wonden en complicaties als gevolg van de jeuk. Het ging al snel beter met Bibi na het starten met C4H, al na een paar dagen merkte ik verbetering. In Juli/Augustus werden we opgeschrikt door een lymphangitis waarbij Bibi een zware anti-biotica kuur kreeg gevolgd door een anti-wormen kuur.  Dit heeft vermoedelijk zijn darmflora zo verstoord dat zijn algehele gezondheid fragiel werd. Ik denk dat het heel belangrijk is dat de darmflora in orde is bij een paard en zeker bij eczeem paarden, zodat ze beter in staat zijn de werkzame stof in de C4H brokjes goed op te nemen...

Lees verderTurbulente weken, maar eczeemklachten afgenomen

Turbulente weken, maar eczeemklachten afgenomen

Het zijn turbulente weken geweest waarin de eczeemklachten verder zijn afgenomen dankzij C4H, waarin we zijn opgeschrikt door een ongelukkige situatie met de lymphangitis door insectenbeten, maar waar ik weer een hoop van heb geleerd en vol goede moed gaan we door. Nog een paar weken dan is de hoogzomer gelukkig voorbij en dan vertel ik graag meer over de voortgang van Bibi in het naseizoen.

Lees verderFantastische eerste resultaten bij Lippizaner Bibi

Fantastische eerste resultaten bij Lippizaner Bibi

Maartje is een week of 6 geleden gestart met de behandeling van haar paard met zomereczeem. Zij deelt haar eerste ervaringen met de C4H producten in deze indrukwekkende blog. Bibi heeft naar alle waarschijnlijkheid zomer eczeem ontwikkelt vanaf z’n tweede of derde jaar. Volgens zijn vorige eigenaresse werd het elk jaar erger.  Ik was onder de indruk van de informatie en de goede resultaten die C4H al bij vele paarden geboekt heeft. Vooral de insteek vond ik interessant, namelijk om de histamine release in het lichaam af te remmen en zo de allergische reactie te verminderen, het paard heeft letterlijk minder tot geen jeuk meer. En dit door middel van een natuurlijk product. 

Lees verder