Blogs: gebruikers aan het woord — insectenbeten paard RSSGebruikers aan het woord: Dominique over 9-jarige Welsh Bravour

Gebruikers aan het woord: Dominique over 9-jarige Welsh Bravour

In deze review vertelt Dominique wat C4H-voeding heeft betekend voor haar pony. Bravour had erg veel last van jeuk door zomereczeem. Ze gebruikt sinds vorig jaar C4H-voeding: "Ik ben blij dat ik toevallig bij Cool4Horses ben gekomen en ben heel blij dat mijn pony terug vrolijk is en bijna geen last heeft van jeuk!"

Lees verderBibi voorjaar 2021: "De verschillen ten opzichte van vorig jaar zijn enorm"

Bibi voorjaar 2021: "De verschillen ten opzichte van vorig jaar zijn enorm"

Sinds Maartje een paard met staart- en maneneczeem heeft, roept de start van het lekkere weer dubbele gevoelens op. Want warmer weer betekent ook de terugkeer van jeuk, schuren, wondjes, kapotte manen, staart, onrust.. Kortom: het vreselijke ongemak dat zomereczeem heet! Ze was erg benieuwd hoe Bibi zou gaan reageren nadat hij vorig jaar zoveel profijt had gehad van de behandeling met Cool4Horses. In deze blog neemt ze ons mee in haar ervaringen met C4H-voeding in het voorjaar van 2021: "ik heb nu een jeukvrij, stabiel, rustig en veel gelukkiger paard in de wei staan".

Lees verderTurbulente weken, maar eczeemklachten afgenomen

Turbulente weken, maar eczeemklachten afgenomen

Het zijn turbulente weken geweest waarin de eczeemklachten verder zijn afgenomen dankzij C4H, waarin we zijn opgeschrikt door een ongelukkige situatie met de lymphangitis door insectenbeten, maar waar ik weer een hoop van heb geleerd en vol goede moed gaan we door. Nog een paar weken dan is de hoogzomer gelukkig voorbij en dan vertel ik graag meer over de voortgang van Bibi in het naseizoen.

Lees verder