Blogs over zomereczeem — Cool4Horses RSSWerking van C4H bij zomereczeem

Werking van C4H bij zomereczeem

In deze blog vertelt dr. Edwin Tijhaar meer over de werking van de producten van Cool4Horses. Cool4Horses heeft speciaal voor de verzorging van paarden met zomereczeem C4H ontwikkeld. Het bestaat uit een voedingssupplement (C4H-voeding) dat de allergie van binnenuit aanpakt en een ontstekingsremmende olie (C4H-olie) die uitwendig wordt gebruikt en een snel herstel van eczeemplekken bevordert. Beide producten zijn 100% natuurlijk en plantaardig. Hoe werkt C4H-voeding nu precies? 

Lees verderHoe weet ik of mijn paard zomereczeem heeft?

Hoe weet ik of mijn paard zomereczeem heeft?

Twijfel je nog of je paard zomereczeem heeft? Niet elk paard met jeuk heeft zomereczeem, maar de kans is wel aanwezig! In deze blog gaan we wat verder in op de symptomen van zomereczeem, ook wel staart- en maneneczeem (SME) genoemd. Veterinair immunoloog Edwin heeft voor Cool4Horses de zomereczeemcheck opgesteld. Check met dit flow-diagram of je paard wel of niet (waarschijnlijk) zomereczeem heeft.

Lees verderWat veroorzaakt zomereczeem?

Wat veroorzaakt zomereczeem?

Als je paard last heeft van jeuk en schuurplekken wil je als eigenaar je paard zo goed mogelijk ondersteunen. Wellicht heeft je paard zomereczeem. Wij van Cool4Horses willen daarbij helpen. Naast onze producten en ondersteuning in het gebruik, willen we je ook helpen om te begrijpen wat zomereczeem is. In deze eerste informatieve blog een uitleg over de oorzaak van zomereczeem.

Lees verder